• Domů
  • Blog
    • Každý z octů se hodí na něco jiného
    • Čistíme octem
  • Kontakt
Logo

Cibulovo-lilkový dip s vepřovou panenkou

3. 12. 2019
Maso
Romana Böhmová
0 komentářů

Kulajda s houbami a koprem bez lepku

3. 12. 2019
Polévky
Gabriela a Petr Ogurčákovi
0 komentářů

Zavařené papriky plněné zelím

2. 11. 2019
Zavařujeme zeleninu
Redakce
0 komentářů

Těstoviny s rajčátky a cuketou

31. 10. 2019
Recepty
Redakce
0 komentářů

Křenový dip – dresink

17. 10. 2019
Omáčky a dipy
Gabriela a Petr Ogurčákovi
0 komentářů

Kuře na vinném octu a tymiánu

11. 10. 2019
Marinády
Redakce
0 komentářů

Podzimně pečený bůček se švestkami

11. 10. 2019
Marinády
Romana Böhmová
0 komentářů

Pečená řepa, marinovaná šalotka, máta a sýr feta

10. 10. 2019
Saláty
ohmychef
0 komentářů

Těstovinový salát s cherry rajčaty

5. 9. 2019
Přílohy
Romana Böhmová
0 komentářů

Polévka z pečených rajčat a paprik

5. 9. 2019
Polévky
Barbora Říhová
0 komentářů

Salát s cizrnou a piniovými oříšky

3. 9. 2019
Saláty
Romana Böhmová
0 komentářů

Nakládaná zelenina na bramborový salát

29. 8. 2019
Přílohy
Romana Böhmová
0 komentářů

Malinový ocet

23. 8. 2019
Marinády
Barbora Říhová
0 komentářů

Marinovaný siven s rajčatovým salátem

16. 8. 2019
Marinády
ohmychef
0 komentářů

Středomořský salát s kozím sýrem

25. 7. 2019
Saláty
Alena Kolaříková
0 komentářů

Meníčko na letní party na zahrádce

19. 7. 2019
Omáčky a dipy
Jana Hornová
0 komentářů

Vafle s jahodami osvěžené balsamico octem

19. 7. 2019
Recepty
Redakce
0 komentářů

Jahodové gaspacho

18. 7. 2019
Polévky
Alena Kolaříková
0 komentářů

Kouzlo budha bowls a jak na to

17. 7. 2019
Přílohy
Adriana Martinovičová
0 komentářů

Tuňákový steak s brambory a zeleným chřestem

16. 7. 2019
Přílohy
Alena Kolaříková
0 komentářů
1 2 3 … 7

Recepty – vaření

  • Marinády
  • Maso
  • Octové pochutiny
  • Omáčky a dipy
  • Polévky
  • Přílohy
  • Saláty
  • Sladké recepty
  • Těstoviny

Recepty – zavařování

  • Zavařujeme hříbky
  • Zavařujeme okurky
  • Zavařujeme zeleninu

Recepty – nakládání

  • Maso a rybičky
  • Zelenina

Videorecepty

  • Recepty

Čistíme octem

  • Čistění prádla a žehličky
  • Čistění v koupelně
  • Čistění v kuchyni
  • Čistíme octem
  • Čistíme pračku a myčku
  • Další využití octa v domě
  • Úklid okolí domu

Jaký druh octa vybrat?

  • Každý z octů se hodí na něco jiného

Co Vám chutná

avokádo Balsamico glazé Balsamico ocet bazalka brambory celer cherry rajčata Chilli chřest cibule cizrna dijonská hořčice grilování jablečný ocet jahody kopr koriandr kuřecí křen lihový ocet marináda med mozzarella mrkev máslo okurky olivový olej paprika parmazán rajčata ryby salát tuňák těstoviny vejce vepřové vinný ocet vinný ocet z bílého vína vinný ocet z červeného vína zelí zázvor červená řepa česnek špenát žampiony

Hledat

Zázvorová limonáda s jablečným octem

7. 5. 2020

Noky ze sladkých brambor, ricotta s uzenou paprikou a pečená cibule

7. 5. 2020

Jarní salát s pampeliškovými kapary

27. 4. 2020

Jarní zelená polévka s octovými krutony

27. 4. 2020

Cibulovo-lilkový dip s vepřovou panenkou

3. 12. 2019

Stránky

  • Blog
  • Domů
  • Kontakt
  • O nás
  • Zásady cookies

O tomto blogu

Milujeme vaření, kuchyni, a taky české značky. Věříme v důležitost octa, doposud málo doceněné ingredience a píšeme pro Vás o něm magazín. V něm se takřka každý týden můžete inspirovat novými recepty s octem od oceňovaných českých food blogerek. Ale také radami a tipy na jeho využití v domácnosti, například při biologicky odbouratelném čištění či jeho blahodárném vlivu na zdraví.

Ať se nemusíte tvářit kysele, ale vesele!

Logo

COPYRIGHT 2019 Burg Ocet s.r.o. | VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA | CREATED BY WWW.BIZMARK.CZ

Aby vaše návštěva našich stránek byla ještě jednodušší a osobnější, používáme cookies. Aby bylo možné používat celé webové stránky, musíte tyto cookies přijmout kliknutím na tlačítko Souhlasím níže. Tyto zásady ochrany osobních údajů a souborů cookie se vztahují na všechny webové stránky společnosti Burg Groep B.V. Přečtěte si více