Kouzlo budha bowls a jak na to

Určitě jste si všimli, že už dost dlouho ujíždím na nejrůznějších smoothie bowls, budha bowls, poke bowls a kdo ví jakých ještě bowls… 😀 Když jsem sama doma, vlastně nevečeřím nic jiného než právě zmíněné ovoce či zeleninu krásně naaranžované a dochucené dle libosti, hlavně s velkou kopicí bylinek a zakápnuté nějakým olejem či octem. Je to tak snadné a tááák dobré! Teď jsem to ještě trochu potunila, tak se s vámi o jeden tip podělím!

Zůstaneme tentokrát u zeleninové varianty, kterou večeřím nejčastěji. Základem mám vždycky ledový salát a občas si k němu ráda dám něco, co mě zasytí a dodá potřebné vitamíny nebo vlákninu – dost často to vyhraje cizrna, protože tu fakt miluju. Nicméně s tou je občas problém, že se dlouho vaří, než změkne tak, jak ji mám ráda. Takže občas sáhnu třeba po červené čočce, tofu, anebo zůstanu jen u zeleniny a například kozího sýru.

Co je skvělý, tak značka Bonduelle právě přišla s několika novinkami – třeba s cizrnou, čočkou anebo fazolemi v plechovce. Otevřete, vysypete a večeříte. Paráda. A nejžhavější novinkou je teď červená řepa, konkrétně, kdybyste to někde hledali, jde o Bonduelle Strouhanou řepu Vapeur.

Řepa je další položka, kterou miluju, ale ne moc často si ji sama připravuju, protože prostě čas. Tohle je řešení, které fakt oceňuju. Takže jsem si hned jednu řepovou plechovku načala a připravila si z ní večeři. Zbylo mi dokonce i na druhý den na oběd a z téhle budha bowl jsem byla nadšená!

Co jsem použila?

  • Bonduelle Strouhanou řepu Vapeur
  • 1/4 ledového salátu
  • 1/4 okurky
  • pár cherry rajčátek
  • pár ředkviček
  • 1/2 manga
  • hrst oříšků
  • bazalku a další bylinky
  • balsamico a octy značky Bzenecký ocet

Napsat přízpěvek